چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران

آخرین وضعیت جوی کشور تا پایان هفته

گودرزی گفت: در ۲۴ ساعت پیش رو شدت بارش‌ها شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز، قزوین و تهران بارش‌ها شدید‌تر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی درباره وضعیت آب و هوایی کشور تا پایان هفته جاری گفت: در ۲۴ ساعت پیش رو شدت بارش‌ها شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز، قزوین و تهران بارش‌ها شدید‌تر خواهد بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه بیان کرد: در مناطق کوهستانی وسردسیر بارش‌ها به صورت برف خواهد بود برای مناطق جنوبی‌تر مثل شرق خوزستان و شمال بوشهر بارش‌ها با رگبار و رعد و برق همراه است. از دوشنبه بعد از ظهر در غرب و شمال غرب بارش‌ها کم می‌شود و فعالیت سامانه به دامنه‌های جنوبی البرز شرقی یعنی سمنان، گلستان، شمل شرق و شرق سواحل دریای خزر می‌رسد.

گودرزی گفت: از بعد از ظهر دوشنبه تا ظهر سه شنبه خوزستان، چهار محال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال بوشهر، غرب فارس و اصفهان با بارش باران رو به رو هستند و مناطق سردسیر این استان‌ها بارش برف دارند. بعد از ظهر سه شنبه سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود، اما از اوخر سه شنبه تا بعد از ظهر چهارشنبه وزش باد‌های جنوبی در غرب سواحل دریای خزر و استان اردبیل موجب کاهش نسبی دمای هوا می‌شود و سرعت وزش باد هم تشدید می‌شود.

وی افزود: از روز چهارشنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت جنوب و جنوب غرب به کشور وارد می‌شود و تا اواخر وقت چهارشنبه نیمه غربی کشور بارندگی دارند برای روز پنچ شنبه در بیشتر مناطق کشور شاهد بارش باران و برف هستیم.

وی تاکید کرد: در روز‌های پنچ شنبه و جمعه با کاهش نسبی دما حدود ۸ تا ۱۰ درجه در کلیه استان‌های کشور را شاهد خواهیم بود.

وی درباره وضعیت هوای تهران گفت: امروز هوای تهران در برخی ساعت با بارش برف و باران رو به رو خواهیم بود. کاهش دمای تهران محسوس است به این صورت که دمای هوای امروز ۱ درجه فردا سه شنبه ۰ درجه و روز چهارشنبه به منفی دو درجه زیر صفر خواهد رسید.

منبع:میزان

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
0
0
هواشناسی دروغگو
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار